Amazon voegt meer merken, aangesloten apparaten om Dash Replenishment Program

The Tide Dash Button.

Amazon zei dat het nieuwe nieuwe aangesloten apparaten en merken toegevoegd aan haar Dash Replenishment Dienst (DRS).

De DRS is Amazon’s benadering van een-commerce gebaseerde Internet of Things. Gebruikmakend van sensoren ingebouwd direct in hardware, de DRS platform detecteert wanneer supplies bijna op en vervolgens automatisch herschikt ze via Amazon.

Amazon zei vandaag dat GE Appliances, die een van de eerste fabrikanten apparaat op het DRS mee was, breidt haar portfolio van producten die het programma te ondersteunen. Het bedrijf, waarvan de slimme drogers en vaatwassers zal binnenkort in staat geautomatiseerde herschikking van droger wasverzachter lakens en vaatwasmiddel packs.

Andere nieuwe toevoegingen aan het programma behoren ondernemingen zoals AESOP-Works, de makers van een apparaat dat bij wanneer medicijnen en vitaminen moeten worden geconsumeerd en herschikt houdt, en Neato Robotics, de makers van een Wi-Fi-enabled navigatie robot vacuüm dat zal automatisch rangschikken filters kader van de DRS.

Amazon zegt Behmor, JP Certified, Perfect Company, Petcube, Simplehuman en SmartThings hebben ook toegetreden DRS. Hershey’s en Vivint Smart Home zijn gepland om hun eigen DRS-aangedreven producten in de komende weken aan te kondigen.

In een poging om meer ontwikkelaars in de Dash Replenishment programma aan te trekken, Amazon kondigde ook vandaag de lancering van een vernieuwde tovenaar apparaat. De quick-start tool wordt verondersteld om ontwikkelaars te helpen configureren van apparaten of diensten te kunnen bestellingen plaatsen op Amazon.

In oktober vorig jaar, Amazon aanzienlijk verbreed het ecosysteem van hardware partners die deelnemen aan DRS met Samsung, Oster, en een groot aantal anderen ondertekening van apparaten en toestellen die de producten helemaal kunnen sorteren zonder enige hulp te bouwen. In januari, de eerste partij van Dash-gevoede apparaten live gegaan.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De Dash programma bevat ook de Dash-knop, Amazon’s one-click buying systeem in 2015 gelanceerd.

Voorheen: Amazon’s Dash Button blijkt één, triples beschikbare merken | Amazon’s Echo Dot, Tap, Alexa neerkomen op Amazon Overal strategie | Amazon activeert Dash Aanvulling Service op select gadgets

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken