Amazon voegt Docker register in “kern” gat in de cloud in te vullen

De AWS EC2 Container Registry.

Amazon Web Services (AWS) heeft een eenvoudigere manier gelanceerd voor ontwikkelaars om Docker containers te beheren op zijn cloud-platform.

De EC2 Container Registry (ECR) biedt ontwikkelaars een AWS-hosted register te beheren, op te slaan en te implementeren Docker beelden.

De dienst is bedoeld om de pijn van het runnen van een eigen Docker register, die complexiteit voegt bij het implementeren container beelden naar EC2 clusters verspreid over meerdere AWS regio’s te verlichten.

In oktober onthulde AWS de dienst, met Amazon CTO Werner Vogels beschrijft het als “een van de belangrijkste stukken ontbreken in EC2”, toevoegend dat het ontwikkelaars zou helpen bij het testen en opslaan van afbeeldingen container.

ECR hosts container beelden op van AWS EC2-infrastructuur en stelt ontwikkelaars in staat om deze beelden op basis van rollen gedefinieerd in AWS’s identity en access management dienst te delen. Het integreert ook met Amazon’s EC2 Container Dienst (ECS) en de Docker command line interface (CLI).

“Je kunt gemakkelijk duwen uw container beelden naar Amazon ECR met behulp van de Docker CLI van je ontwikkeling machine, en Amazon ECS kan ze rechtstreeks te trekken voor de productie-implementaties,” zegt Andrew Thomas, AWS ‘director voor engineering en operations voor anti-DDoS.

Het bedrijf kondigde ook een nieuw partnerschap met twist-lock om de kwetsbaarheid scanning van beelden te leveren in de Jurisprudentie.

AEC om websites te hosten in de cloud met AWS; Nu Amazon klanten kunnen dedicated AWS fysieke servers te huren; Amazon vindt zijn winst paard in AWS: Waarom is het zo verstorend voor IT’s oude garde; AWS Q3 omzet gestegen met 78 procent tot $ 2080000000

“Dit maakt het nog makkelijker voor ontwikkelaars om potentiële beveiligingsrisico’s te evalueren alvorens te duwen naar Amazon ECR en stelt ontwikkelaars in staat om hun containers te controleren die in de productie”, aldus Thomas.

Voor nu, de AWS gehost container register is alleen beschikbaar in de regio US Oosten in Noord-Virginia, maar het zal worden rollen naar andere regio’s snel.

Prijzen zijn gebaseerd op de opslag gebruikt naar het huis van foto’s en de hoeveelheid gegevens overgedragen. Opslag is vastgesteld op $ 0,10 per GB-maand.

Meer over AWS

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen