Accenture nabs key e-health deal

Een consortium onder leiding van Accenture heeft naar verluidt snagged de grootste deal gaan onder de migratie van de regering om persoonlijk gestuurde elektronische medische dossiers.

De groep heeft genomen van de opdracht voor het ontwikkelen en implementeren van de fysieke systemen, producten en interfaces die nodig zijn voor de persoonsgegevens-gecontroleerde elektronische medische dossiers systeem, naar verluidt, met naar verwachting officieel binnenkort bekend worden gemaakt door het bureau van minister van Volksgezondheid Nicola Roxon’s contract. De regering heeft toegezegd dat de $ 467.000.000 elektronische medische dossiers systeem klaar zal zijn voor juli 2012.

Het contract zou onder meer de integratie van het systeem met de bestaande e-health-infrastructuur op nationaal niveau.

Volgens de rapporten, Oracle en Orion Health maken deel uit van het consortium, met hun software ingesteld op een belangrijke rol in het ontwerp spelen. Inderdaad, Accenture vrijgegeven advertenties op de site vorige week, op zoek naar medewerkers die vaardigheden in Oracle Service Bus, Oracle IDM, producten Oracle Healthcare, Siebel OnDemand, Oracle OBIEE Rapportage en Orion Portal.

Het ministerie van Volksgezondheid en Vergrijzing heeft reeds gegunde contracten voor het toezicht, change management, value evaluatie en beveiliging van het systeem.

Een consortium onder leiding van McKinsey gesaldeerd de $ 29.900.000 change management contract. Een ander consortium, met inbegrip van McKinsey, maar onder leiding van PricewaterhouseCoopers, werd gekozen om de voordelen en de evaluatie partner. IBM kreeg een contract $ 26.300.000 aan de e-medische dossiers veilig te stellen via de Nationale Authentication Service for Health. Ernst & Young heeft ook scoorde een deal om onafhankelijk toezicht te bieden.

Wanneer gecontacteerd, Accenture en Oracle regisseerde de website van Australië tot het ambt van minister van Volksgezondheid Nicola Roxon, die nog moest een reactie op het moment van schrijven bieden.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal