Geachte Microsoft: Please stop breekt mijn volkomen goede Windows 7

Het beheren van veroudering is een enorme uitdaging voor de platform-verkopers. Er zijn meestal twee tegengestelde krachten die de uitdaging: traagheid en entropie. Terwijl zowel inertie en entropie in wat diepte kan worden beschreven met behulp van echte wetenschap, voor ons doel zullen we de voorwaarden op deze manier samen te vatten: mensen niet graag om dingen te veranderen pauzes en na verloop van tijd.

Ed Bott deelt een aantal Windows 10 migratie advies.

Neem bijvoorbeeld Windows XP. Er is geen twijfel, vanuit technisch en oogpunt van veiligheid, dat XP is al lang voorbij de vervaldatum. Het is eigenlijk gevaarlijk te lopen op het Internet. Maar er zijn een heleboel mensen die altijd hebben met behulp van XP, weet dat het intiem, en willen niet op te geven.

Dan zijn er de systemen gebouwd rond XP. Ik had een content management systeem dat liep op een ontwikkelomgeving die alleen zou draaien op 32-bits Windows XP. Het duurde drie jaar om dat beest af te stappen – drie jaar van tijdrovende en kostbare codering. Er zijn machines en systemen over de hele wereld die zouden moeten aanzienlijk worden gecodeerd en gebouwd – soms vanuit het niets – te verplaatsen off van XP.

tech pro onderzoek

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Er is ook de kosten. Tuurlijk, pc’s zijn nu spotgoedkoop. Maar duizend spotgoedkoop pc’s beginnen steeds erg duur. Veel bedrijven en particulieren zijn verafschuwen om het geld te besteden aan systemen die perfect goede machines te vervangen te kopen.

Dus ondanks alle inspanningen van Microsoft en al onze vleiend en waarschuwing, XP leeft voort.

Hoewel Windows XP is een no-brainer in de categorie “niet meer te gebruiken”, Windows 7 is een veel moeilijker uitdaging voor Microsoft. Windows 7 is waarschijnlijk de meest geliefde van moderne besturingssystemen van Microsoft: Het was een duidelijke home run, en – als gevolg van Mic eerd ongelooflijke misstappen met Windows 8 – is de laatste echt vertrouwde Microsoft-besturingssysteem in veel gebruikers geesten.

Voor veel gebruikers – waaronder ikzelf – er is geen reden om de bestaande machines te upgraden naar Windows 10. Windows 7 is perfect functioneel, zo veilig als Windows-machines zullen worden, vertrouwde, en rock solide.

En toch, het overwinnen van inertie upgrade is niet alleen Microsoft-probleem. Ik heb een Mac mini loopt Mountain Lion (dat is vier toeren nu terug in OS X land), maar het draait mijn atelier en ik wil geen wijzigingen aan te brengen totdat ik kan er zeker alles zal upgraden. Sommige van de specialty-videosoftware Ik reken op ondersteunt de meer moderne OS-versies, dus voor nu ben ik laat het VN-upgrade.

Dit, natuurlijk, versterkt het dilemma van de systeemverkoper: ondersteuning van oude systemen is kostbaar, regressief, en moedigt gebruikers aan om potentieel onveilige versnelling draaien. Daarentegen krijgen gebruikers te upgraden houdt de stroom van inkomsten te gaan, terwijl het laten van oude systemen te verzamelen mos niet veel voor de bottom line te doen.

Ik zeg het je … het breken van mijn computer is niet van plan om het vertrouwen te inspireren, en het is niet van plan om me te inspireren om te upgraden naar een andere Windows-versie.

Natuurlijk, het is in Microsoft’s – en Apple en Google’s – belang is om de opname van nieuwe releases van het besturingssysteem aan te moedigen. Dit gaat niet alleen over geld. Immers, terwijl alle drie bedrijven moeten blijven om de vuren dat hun onderste lijnen rijden stoken, ze zijn allemaal erg mooi winstgevende bedrijven met werken business modellen.

Ze moeten ook OS upgrade opname rijden om hun klanten veilig te houden, aan de vaststelling van nieuwe versnelling te rijden, om de opwinding niveau te houden, en om te reageren op de kansen die de meedogenloze tempo van innovatie in de gehele sector.

Het probleem is, het is niet een gladde weg. Klanten zullen worden gehinderd. Er zullen insecten. Er zal godslastering zijn.

Dit weekend, Microsoft wederom landde op mijn (insert profane term voor uitwerpselen) lijst. Ongeveer drie en een half jaar geleden, kocht ik een super high-end custom Sager 9150 laptop om te dienen als mijn primaire werk machine. Op het moment, het was ongeveer net zo RAM en SSD rijk mogelijk te maken, en het kost een munt. Het was mijn belangrijkste machine, en mijn belangrijkste cycle-branders vereisen vaak top-end power en de kosten weerspiegelt die kosten.

In ieder geval, de Sager duurde ongeveer 15 maanden voordat ik iets nog krachtiger voor mijn belangrijkste werk machine nodig. Maar dat betekende niet dat ik met pensioen de Sager. Ik verhuisde hij net buiten mijn bureau gebied om onze grote scherm draaien.

Mijn huis is ook de plaats waar mijn vrouw en ik werken, dus we hebben veel van de systemen opgezet om dubbele plicht te doen. Hoewel we hebben een grote tv-scherm dat gebruikt kan worden voor Game of Thrones binge kijken, het is gebonden aan de Sager en wordt vaak gebruikt als een conferentieruimte white board, samenwerkend schrijven milieu, en het ontwerp ruimte. Ik ben ook comfortabel zittend op de bank op dit moment, te gebruiken om dit artikel te schrijven.

Wij vertrouwen op dat Sager. Het draait Windows 7 en – tot voor kort – is ijzersterk geweest. Dat wil zeggen, het was rock-solid totdat Microsoft begonnen om ons lastig te vallen over het upgraden van de Sager naar Windows 10.

Laten we dit duidelijk: het is niet verstandig om deze machine te upgraden naar Windows 10. Het is een custom-built one-off machine met speciaal afgestelde drivers. Toen ik voor het laatst contact opgenomen met de mensen bij Sager over het upgraden van het, begonnen ze mompelen over niet raadzaam is en je neemt je kansen. Met andere woorden, het is niet ondersteund.

Mijn Sager 9150 werd ontworpen en liefdevol geoptimaliseerd voor Windows 7. Niemand weet wat er zou gebeuren als een Windows 10 upgrade waren worden geprobeerd, maar iedereen er over het algemeen deelt de hair-on-the-back-of-the-hals gevoel ervan -Zou-be-ungood.

Zoals ik in juli al zei, ik ben niet van plan het upgraden van de Sager naar Windows 10. Maar Windows 7 op de Sager niet meer eens met dat plan. Een paar maanden terug, ik begon de GWXUX fout die aan de bovenkant van dit artikel krijgen. Het betekent dat de Get Windows 10 nag proces faalt.

De oplossing komt in de vorm aan een update aan een derde partij utility genaamd GWX Control Panel, een uitstekende tool die eerder heeft gebruikers in staat stelde om te kiezen uit en vermijd de zeurt om te upgraden naar Windows 10.

Aangezien het bericht pas kwam eens in de paar weken, negeerde ik het. Maar blijkbaar, Microsoft wil me echt om te upgraden, want dit weekend is het bericht is weergegeven vrijwel constant.

Adrian schreef een stuk net vrijdag over het verwijderen van Windows nag vraagt, maar ik ben boos omdat ik niet zeuren boodschappen willen en ik wil niet naar een hack te installeren om ze te vermijden. Ik ben niet van plan om te upgraden omdat de fabrikant heeft aangegeven het zou onverstandig.

Ik ben zeker niet van plan om te upgraden wanneer zelfs de upgrade nag bericht niet kan lijken te lopen zonder storingen.

En toch, ik verwacht dat ik heb vele maanden (of zelfs jaren) voor me, geconfronteerd met dit soort bericht, tenzij ik een ander waarschijnlijk onverstandig pad van het installeren van een stukje software van derden voor de GWXUX code hack te nemen om te voorkomen dat het vervelend .

Dit is waar ik mezelf te vinden op gespannen voet met Microsoft en het niet eens met zijn agressieve upgrade aanpak. Het is belangrijk om mensen uitstappen van Windows XP. Maar Windows 7 is (althans voor nu), ongeveer net zo perfect een implementatie van een Windows-systeem zoals we waarschijnlijk te zien voor het komende decennium.

Windows 10’s kracht – de volledigheid – is ook zijn grootste zwakte. Te veel bewegende delen maken voor een onstabiele computerervaring voor mij. Breng op Redstone!

Het is perfect, natuurlijk, tenzij Microsoft gaat uit van zijn manier om het te breken, in een misplaatste poging om ons allemaal te overtuigen om te verhuizen naar de nieuwe versie. Maar ik zeg je … het breken van mijn computer is niet van plan om het vertrouwen te inspireren, en het is niet van plan om me te inspireren om te upgraden naar een andere Windows-versie.

Het is een feit, ik ben nu het runnen van een veel Macs in Camp David, hoewel velen van hen zijn Windows 7 en Windows 8.1 actief is in zowel Parallels en Boot Camp. Als Microsoft breekt mijn bestaande machines, ik ben nu meer kans om te verhuizen naar een Mac dan een ander Windows-machine. Ik ben ook minder en minder kans om Windows op de Mac, zelfs in gevirtualiseerde gevallen.

De enige gotcha is dat Apple ook is zeuren over OS upgrades. Apple wil me om te upgraden naar El Capitan, die sommige mensen rapport is solide, terwijl anderen melden heeft bugs en nog veel meer bugs.

Dat gezegd hebbende, ik zou een upgrade naar El Capitan nu, behalve voor een klein probleem: Office 2016 breekt op El Capitan.

Yep, dit hele artikel eindigt in een ironie: Microsoft duwt me om mijn Windows 7 machine te upgraden, maar omdat de upgrade zeur breekt, ik ben niet van plan om te upgraden. En ik ben niet mijn Mac upgraden omdat … wachten tot het … Microsoft software kan niet de upgrade te behandelen.

Inertia en entropie: Kennismaken met ironie.

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

En goodwill zullen verloren gaan

Lees dit

Mary Jo Foley