Fiat Chrysler investeert $ 53m in Brazilië R & D-centrum

Fiat Chrysler investeert R $ 200 ($ 53m) in een onderzoek en ontwikkeling (R & D) centrum in Recife, de hoofdstad van de deelstaat Pernambuco in het noordoosten van Brazilië.

De auto-intelligentie centrum, gevestigd in Recife de technologie park Porto Digital, is het bedrijf de eerste dergelijke faciliteit in Latijns-Amerika en zal worden gericht op de motor en transmissie besturingssoftware, die bekend staat als de aandrijflijn.

Data analytics kan veel meer doen voor het bedrijfsleven dan alleen consumenten koopgedrag te voorspellen.

Powertrain systemen zijn de sleutel tot het stimuleren van prestaties van het voertuig en het brandstofverbruik en het verminderen van de uitstoot, terwijl het verbeteren van de bestuurder reactie. Deze systemen moeten ook grondig worden getest om te presteren in omstandigheden zoals ernstige warmte alsook trillingen scenario’s.

Sommige 210 professionals zijn al werkzaam bij de faciliteit in Porto Digital – beschreven door Fiat Chrysler president Stefan Ketter als “Brazilië’s Silicon Valley” – en de verwachting is dat het innovatiecentrum 500 banen in totaal zal genereren in de komende jaren. Partnerships met acht lokale universiteiten zijn overeengekomen.

“Pernambuco zal bijdragen aan de ontwikkeling van onze groep in Latijns-Amerika en tegelijkertijd uitgegroeid tot een wereldklasse centrum op het gebied van automotive engineering en mobiliteit”, zegt Ketter.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?