FCC aan Congres: U.N.’s ITU Internet plannen ‘moet worden gestopt’

Vandaag zal de Amerikaanse Federal Communications commissaris Robert McDowell getuigen van het Congres in een gezamenlijke Amerikaans Huis subcommissie hoorzitting over internationale beheer van het internet, dat de vrije en open internet is onder vuur – en nietsdoen is geen optie.

WCIT-12 set podium om internetvrijheid te ontmantelen

De FCC commissaris onheilspellend waarschuwde het Congres dat wat er gebeurd is op WCIT-12 “eindigde het tijdperk van een internationale consensus tot intergouvernementele handen af ​​van het internet op dramatische wijze te houden.”

Het WCIT-12 top was waar de U.N. telecommunicatie arm, de Internationale Telecommunicatie Unie (ITU), vergemakkelijkt wijzigingen in een wereldwijde telecommunicatie-verdrag. De U.N. debacle leidde tot een wijdverspreide online verontwaardiging, een; ongekende unaniem het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemmen in de oppositie, en een collectieve weigering van de 55 lidstaten van de ITU verdrag te ondertekenen.

Maar volgens getuigenis McDowell’s, ernstige schade nog steeds gedaan om de vrije en open internet als gevolg.

De bottom line, “McDowell zei,” is 89 landen hebben de ITU jurisdictie over operaties en de inhoud van het internet gegeven.

McDowell vermeld in niet mis te verstane bewoordingen dat de VS maatregelen moeten nemen om de U.N. agentschap te stoppen van het verkrijgen van verdere bestuur de macht over het internet als zij van plan is te doen in de komende 2014 gevolmachtigde de vergadering van de ITU. Hij zegt dat, “vijanden over de hele wereld vrijheid op het internet is hard gewerkt aan een verdrag onderhandelingen dat het belang van de WCIT door ordes van grootte dwergen te benutten.”

In een zelden gezien show van hard-geschreven retoriek, zal McDowell tonen ook aan dat schadelijke de ontwerpen van de U.N.’s op het internet zijn minstens tien jaar oud, en zijn agenda is vrijwel geheel bestaat uit leugens en bedrog.

verbazingwekkend botte uitspraken McDowell’s (opgesteld en gepubliceerd in “Vechten voor Internet Freedom: Dubai and Beyond”) schetste schrikbarend succesvol agenda van de ITU om de controle over het internet te nemen door het herdefiniëren van de telecommunicatie verdragen in directe voordeel voor ITU bedfellows niet beperkt tot China, Rusland, Iran en Saoedi-Arabië.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Vandaag de dag “Vechten voor Internet Freedom” horen en webcast zullen gezamenlijk worden gehouden met de Commissie buitenlandse zaken Subcommissie terrorisme, Nonproliferatie, en Handel, samen met de Subcommissie Afrika, Global Health, Global Mensenrechten en internationale organisaties.

Na vertegenwoordiger getuigenis van getuigen, zoals de FCC het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, en de Internet Society, de subcomités zijn om de wetgeving te overwegen om te bevestigen dat het de politiek van de Verenigde Staten om een ​​wereldwijde internet vrij van controle van de regering te promoten.

McDowell prees de Amerikaanse besluit niet te ondertekenen op ITU WCIT-12 Dubai verdrag veranderingen op de top van december, maar duidelijk gezegd dat dit niet genoeg is, vooral, zei hij, met wat de ITU volgende is gepland.

Maar McDowell getuigde dat iedereen, inclusief Congress-die de Verenigde Staten dissidentie denkt door te weigeren te ondertekenen het WCIT-12 verdrag gestopt met de ITU van het bereiken van gevaarlijke Internetgovernance bevoegdheden wordt misleid

Hoewel de VS uiteindelijk in de oppositie werd vergezeld door 54 andere landen om het nieuwe verdrag taal, dat cijfer is misleidend.

Als gevolg van een 89-55 stemming, de ITU heeft nu een ongekende gezag over de economie en de inhoud van de belangrijkste aspecten van het internet.

Met name de expliciete bewoordingen van het nieuwe verdrag taal geeft de ITU politie bevoegdheden “SPAM,” en proberen te legitimeren op grond van het internationaal recht buitenlandse overheid inspecties van de inhoud van de communicatie via internet om te beoordelen of zij door de regeringen moeten worden gecensureerd onder dun voorwendsels zoals overbezet netwerk.

Meer in het algemeen, pro-regulering krachten in geslaagd upending decennia van consensus over de betekenis van cruciaal verdrag definities die universeel werden opgevat als internet service providers, evenals internet-content en aanbieders van toepassingen, van intergouvernementele controle te isoleren door het veranderen van de definities van het verdrag.

Als deze regelgeving expansionisten zijn bereid om ITU autoriteit toveren, waar duidelijk niet bestonden, zullen hun controle-hongerige verbeelding geen grenzen aan het gezag van de ITU is voorbij zaken van het internet te zien in het kader van het nieuwe verdrag taal. Hun honger naar regelgeving expansionisme is onverzadigbaar.

Kortom, “zei hij,” de dramatische inbreuken op de vrijheid op het internet bevestigd in Dubai zal dienen als een opstap naar meer internationale regulering van het internet in de zeer nabije toekomst.

McDowell was in Dubai in december voor het WCIT-12 verdrag conferentie. Het debacle leidde tot een online verontwaardiging als U.N. de ITU bedrogen lidstaten en gewone burgers zowel in zijn poging om een ​​internetbeheer couppoging.

McDowell verwijst naar de komende 2014 gevolmachtigde vergadering van de ITU, waar hij zegt:. “Vijanden over de hele wereld Internet vrijheid wordt hard gewerkt aan een verdrag onderhandelingen dat het belang van de WCIT door ordes van grootte dwergen benutten In 2014 zal de ITU te voeren wat is letterlijk een constitutionele conventie [dat] zal de ITU’s missie voor de komende jaren vast te stellen. ”

De 2014 ITU Conferentie van Gevolmachtigden ( “PP-14”) zal in Busan, Zuid-Korea volgend jaar worden gehouden op 20 november 7 oktober.

In zijn getuigenis, McDowell botweg vertelde de gezamenlijke Huis subcommissie dat de resultaten van de plannen wordt gemaakt door de ITU aan internetbeheer veilig te stellen op dit moment voor de 2014 plenipot, “zal worden verwoestende zelfs als de Verenigde Staten niet deze giftige nieuwe verdragen heeft geratificeerd . ‘ McDowell verklaard

We moeten geen tijd verspillen vechten om verdere gouvernementele expansie in zaken van het internet te voorkomen dat op de komende ITU Gevolmachtigde in 2014.

Tijd is van de essentie. Terwijl we debatteren over wat te doen, zijn vijanden over de hele wereld vrijheid op het internet is hard gewerkt aan een verdrag onderhandelingen dat het belang van de WCIT door ordes van grootte dwergen te benutten. In 2014 zal de ITU te voeren wat is letterlijk een constitutionele conventie, een zogenaamde “gevolmachtigde” bijeenkomst, waaraan de ITU de missie voor de komende jaren zullen bepalen.

Deze maand is de ITU duiten te hameren uit Internet Governance plannen op de World Telecommunication Informatie- en Communicatietechnologie Policy Forum bijeenkomsten in februari en mei 2013 prep voor PP-14.

Op 11 januari 2013, ITU secretaris-generaal Hamadoun Toure vrijgegeven van de vierde en laatste ITU / WTPF-13 rapport over basis voor het beheer van internet-en internet regelgeving topics- bij de februari 06-08 en 14-16 mei bijeenkomsten.

De ITU / WTPF-13 rapport bevat expliciet de oprichting van “Global Principes voor het beheer en het gebruik van het internet”, en het oplossen van vraagstukken met betrekking tot “het gebruik van internet middelen voor doeleinden die in strijd zijn met de internationale vrede, stabiliteit en veiligheid zijn.

Het herdefinieert ook de definitie multi-stakeholder van Internet governance momenteel onvoldoende, omdat het niet verlenen regeringen-nu gedefinieerd door de ITU als ondervertegenwoordigde multi-belanghebbenden- “voldoende” Internet Governance macht.

The House comités zal ook ronduit te horen in zijn getuigenis dat de ITU niet te vertrouwen in woord, daad, of daad. Volgens McDowell

Voordat het WCIT, ITU leiderschap maakte drie belangrijke beloftes

Het Amerikaanse oppositie is niet genoeg

ITU Gevolmachtigd 2014: De ITU moet worden gestopt

1) Geen stemmen zouden worden genomen op de WCIT

2) Een nieuw verdrag zou worden vastgesteld alleen via “unanieme consensus, en

3) Een nieuw verdrag zou het internet niet aan.

Alle drie de beloften werden resoundingly gebroken.

McDowell getuigde aan het Congres, dat sinds 2003, zijn kantoor direct waargenomen dat landen als China, Rusland, Iran, Saoedi-Arabië-en hun bondgenoten hebben nooit opgegeven hun regelgevende zoektocht. “Ze bleef de ITU te duwen, en de U.N. zelf, om zowel de operaties, de economie en de inhoud van het net te regelen,” zei hij.

McDowell getuigenis legde uit dat het Congres en het grote publiek moet dat ernstige schade te begrijpen werd gedaan toen Internet verzorgers en het Amerikaanse ambtenaren niet luisteren naar de vroege waarschuwingen over de ITU

Vele verdedigers van de vrijheid op het internet niet serieus te nemen [ITU’s Internet Governance] voorstellen op het eerste, hoewel sommige plannen expliciet opgeroepen tot

• Het veranderen van fundamentele definities in verdragstekst zodat de ITU onbeperkte bevoegd zou zijn via het internet

• Het toestaan ​​van buitenlandse telefoon bedrijven om wereldwijde content en applicatie providers internationaal mandaat vergoedingen (uiteindelijk te worden door alle internetgebruikers consumenten tegen betaling) met als doel het genereren van inkomsten voor de buitenlandse overheid staatsobligaties op te laden

• Blootstelling van cyber security en privacy van gegevens aan internationale controle, waaronder de oprichting van een internationale ‘registry’ van internetadressen die elke met internet verbonden apparaat in de wereld kon volgen

• Het opleggen van ongekende economische regelgeving van de tarieven en voorwaarden voor het momenteel niet-gereglementeerde bekend als internetverkeer swapping overeenkomsten “peering;”

• Vaststelling van ITU heerschappij over belangrijke non-profit, de particuliere sector, multistakeholder functies, zoals het beheer van domeinnamen, zoals the.org and.com webadressen van de wereld

• hergroepering in de ITU de functies van multi-stakeholder Internet Engineering groepen die technische normen vast te stellen, zodat het net te werken

• centraliseren onder internationale regelgeving internet-content onder het mom van het beheersen van “congestie”, of andere valse voorwendsels, en nog veel meer.

In McDowell’s krachtige getuigenis, vertelde hij het Congres het doel van WCIT was eigenlijk om het bereik van de ITU in zaken van het internet, het bestuur uit te breiden, en nog veel meer

In feite, in 2011, de toenmalige Russische premier Vladimir Poetin vatte het best toen hij verklaarde dat zijn doel, en die van zijn bondgenoten, was om “internationale controle over het internet” op te richten door de ITU.

FCC aan Congres: U.N., ITU tegen ons gelogen

Vorige maand in Dubai, de heer Poetin grotendeels zijn doel bereikt.

Tot slot, McDowell zei dat het stilzitten geen optie is, en twijfel over de ITU’s macht om het internet te veranderen is niet langer aanvaardbaar als een vrij en open internet moet worden behouden-en opgeslagen.

En dus vraag ik u in de sterkst mogelijke bewoordingen, om actie te ondernemen en nu actie ondernemen.

Twee jaar dus laten we niet terugkijken op dit moment en betreuren de manier waarop we niet genoeg hebben gedaan.

We hebben maar één kans.

Laten we de wereld die we vastberaden zullen zijn en staan ​​sterk voor vrijheid op het internet te vertellen. Alle naties moeten ons aan te sluiten.

Anti-ITU Internet oppositie en activisme kan niet langer worden genegeerd

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow