eBay om activiteiten te beginnen in Brazilië

Langzaam maar zeker, eBay bereidt zich voor om de e-commerce markt in Brazilië.

De e-commerce bedrijf is te danken aan zijn eerste eBay-merkproduct in Brazilië, de Portugese versie van eBay Fashion lanceren. De app is beschikbaar in iOS en Android-versies en zal gebruikers in staat stellen om te bladeren en te kopen van een selectie van nieuwe, ontwerper, merk, en vintage merchandise. Het zal ook ensembles van fashion bloggers met voorwerpen die kunnen worden gekocht, evenals een beeld gebaseerde zoekfunctie bevatten.

Operations Director in Brazilië Luis Arjona vertelde de krant Folha de São Paulo dat de lokale rechtspersoon van het bedrijf wordt momenteel opgezet en dat eBay nadert lokale merken met het oog op te nemen in de Braziliaanse website, die binnen 12 maanden operationeel zou moeten zijn.

eBay heeft al een actieve gebruikersgroep in Brazilië: volgens het bedrijf, Brazilianen koop een paar schoenen van vrouwen om de zes minuten en een handtas om de vier minuten, bijvoorbeeld.

Mercado Livre, de e-commerce en veilingen website die 25 procent van eBay gecontroleerd zou het bedrijf de grootste concurrent in Brazilië. eBay Arjona is geciteerd die zei dat een mogelijke overname van de Argentijnse onderneming zou kunnen worden op de kaarten.

Toch zou eBay beter af op zijn eigen zijn: veel gebieden van Mercado Livre zijn in het Spaans of slecht vertaald en de koopervaring is onhandig en proces-zwaar, met een eigen betaling mechanisme dat is net een nachtmerrie. Die eigenaardigheden konden gebruikers verleiden om een ​​nieuw platform dat is eenvoudiger te gebruiken – plus eBay betalingssysteem PayPal heeft gedaan een groot deel van de promotie legwork in Brazilië en het is al goed bekend bij online shoppers geworden.

In deze eerste moment zal de grootste Braziliaanse tegenstander eBay zijn Dafiti, de online multi-brand retailer, dat zich richt op mode-items en heeft onlangs opgeheven een investering van $ 70mi van de Canadese fonds Ontario Teachers Pension Plan.

Oorspronkelijk een online veilingen website, eBay is heroriëntering van haar strategie om een ​​retail-portal worden en ongeveer 70 procent van haar inkomsten zijn afkomstig uit de verkoop van nieuwe, vaste-prijs items. Het bedrijf verwacht dat in drie jaar, 25 procent van de omzet zal ome uit de opkomende markten.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard