Dropbox zoekt financiering, waarden stevig op $ 8000000000

Dropbox is een poging tot $ 250 miljoen op te halen bij de financiering van dit jaar, die het bedrijf zou waarderen op $ 8000000000.

De file-sharing service, gebruikt om bestanden op het web over te dragen door middel van virtuele mappen, is op zoek naar de middelen binnen de komende weken te verhogen, volgens Bloomberg. Onder verwijzing naar mensen met kennis van de materie, de publicatie zegt dat terwijl Dropbox is nog te gebruiken tot $ 250.000.000 gegenereerd uit haar vorige financieringsronde in oktober 2011, het bedrijf wil extra kapitaal aan de zakelijke kant van het bedrijf uit te breiden.

In de consument rijk, Dropbox is een populaire methode voor het overbrengen en delen van bestanden gratis. De dienst is gratis beschikbaar, en er is een optie om een ​​premium account te openen – afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt en wat extra functies die u nodig hebt. Tot op heden hebben meer dan 200 miljoen accounts geopend.

Echter, het bedrijf wil om de tractie te krijgen in de zakelijke wereld. Belegerd door rivaliserende diensten, waaronder Box en Google Drive, ondanks de snelle groei van Dropbox is, kan de consument niet alleen te snijden als de onderneming gaat om zich te vestigen en te overleven lang in de toekomst.

Dropbox woordvoerder Ana Andreescu vertelde de publicatie die de onderneming momenteel geschikt voor vier miljoen bedrijven. Eerder deze maand lanceerde het bedrijf een dienst direct gericht op zakelijke gebruikers, biedt functies zoals onbeperkte ruimte, synchroniseren en delen van bestanden, 256-bit AES en SSL-encryptie, twee stappen, centrale controle en file recovery voor 795 $ per jaar voor 5 gebruikers, en $ 125 per extra gebruiker.

In een blogpost aankondiging van de service, oprichters Drew Houston en Arash Ferdowsi zei

Aan de ene kant, mensen wilden toegang tot hun persoonlijke spullen op het werk; ondertussen admins IT wilde bedrijfsgegevens afzonderlijke en vrij van persoonlijke bestanden te houden. Beide behoeften waren echt, maar mensen moesten kiezen tussen twee dropboxen. Het zal zijn als het hebben van uw huissleutels en uw werk keycard op dezelfde sleutelhanger.

Hoewel veel van dit nuttig zal zijn voor bedrijven om hun gegevens veilig te houden en te controleren welke gebruikers toegang hebben tot informatie, uiteraard de eigenschappen en de prijs zijn overboord voor de consument de ruimte – en terwijl die kant van het bedrijf onderhoudt een gestage groei, de zakelijke kant zal extra technologie nodig hebben om te gaan met de vraag, evenals een toegewijd verkoopteam bureau en development team. Volgens bronnen van de publicatie, is de verkoop ook vertraagd als Amazon en Google op de markt met hun cloud-storage-diensten.

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Dropbox is niet de enige Silicon Valley startup hosselen om aandacht en fondsen. Twitter, hoewel de microblogging-platform is het maken van een verlies, werd gewaardeerd op meer dan $ 20000000000 na zijn debuut, terwijl de foto-sharer Pinterest is erin geslaagd om extra middelen in een investeringsronde die het bedrijf op $ 3800000000 gewaardeerd verhogen. Volgens Reuters, is Box ingesteld op openbare volgend jaar gaan.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval