Dell geeft Britse bedrijven de kans om te winnen £ 25,000

Dell heeft de prijs die open zal zijn voor Britse bedrijven om te strijden in de Small Business Excellence Award 2009 bekend gemaakt.

De winnende Britse nieuwkomer is in de rij voor een £ 25.000 en een kans om te ontmoeten en te praten met Michael Dell zelf. Zoals ik al zei in een vorige post, de grootste prijs is $ 50.000 en werd gelanceerd in de Verenigde Staten.

De awards zijn open voor bedrijven die een innovatief idee waarbij technologie hebben gemaakt, maar voor meer informatie kijk op de awards site die is hier.

De eerste ronde van de inzendingen als gevolg van vrijdag 3 april 2009. Ten nationale finalisten per land zal medio juni bekend worden gemaakt en de 13 nationale winnaars zullen in september 2009 bekend worden gemaakt.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving