Ascential plannen Maleisië expansie

We zullen een Maleisische naamloze vennootschap, Ascential Malaysia Sdn Bhd vestigen en huur meer personeel in september, toen de IBM deal transactie is voltooid, “de business manager voor Maleisië Jessica Foong gezegd.

Tech industrie; Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers, veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tikken; Start-Ups; Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië, Cloud, APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud

De uitbreidingsplannen zijn in lijn met de strategie van het bedrijf om een ​​aanzienlijk deel van de zakelijke oplossingen markt te veroveren in het land, hoewel ze geen geprojecteerde cijfers licht heeft gebracht. De overname uitoefening door IBM werd voltooid 10 weken nadat het werd aangekondigd op 24 april 2001.

IBM is het absorberen van bijna 2.500 medewerkers van Informix, die een aanbieder van database management systemen voor data warehousing, business intelligence en de verwerking van transacties was.

Ascential Maleisië gebruikt om de divisie Business Solutions van Informix Maleisië.

Foong zei dat het bedrijf is het projecteren van een 35 procent tot 40 procent omzetgroei voor het jaar 2002 in de informatie-asset management sector.

Informatie asset management blijkt data en content in betrouwbare, herbruikbare informatie activa, zodat betere zakelijke en operationele beslissingen kunnen worden gemaakt.

Foong voegde eraan toe dat Maleisië blijft een belangrijke markt in Zuidoost-Azië, omdat het is gelegen in een sterk groeiende omgeving. Sommige van lokale klanten Ascential zijn Maxis, Telekom Maleisië en Agilent Technologies.

Ondertussen Ascential Azië-directeur Patrick Lo zei dat het bedrijf in de data-integratie, content management, informatie portal-infrastructuur en analytische applicaties markten gewaardeerd op RM7.6 miljard ($ 2 miljard) in 2000.

Deze markten zullen naar verwachting een waarde van ongeveer RM38 miljard ($ 10 miljard) in 2004 zijn “, voegde hij eraan toe.

Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië

APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud