Apple winst, 2Q12: $ 39.2B inkomsten; 35.1M iPhones verkocht

tweede kwartaal van Apple’s zijn uit, en het is een doozy: 39200000000 $ aan inkomsten en $ 11600000000 in de winst, met 35,1 miljoen iPhones en 11,8 miljoen iPads verkocht.

Apple aandelen daalden 11,42 (2 procent) in afwachting van het nieuws, maar zijn nu kaatste in after-market trading.

Het bedrijf rapporteerde een stijging van eenheid voor de iPhones van 88 procent jaar-op-jaar, voor iPads, 151 procent. De officiële iPhone cijfers overtreffen de verwachtingen van analisten aanzienlijk – ze hadden voorspeld ergens rond 30 miljoen – maar iPad nummers niet helemaal aan de verwachtingen, komt in ongeveer een miljoen eenheden kort.

De omzet voor Macs kwam uit op ongeveer 4 miljoen eenheden, een stijging van 7 procent, iPods, 7,7 miljoen, een daling van 15 procent unit.

Wat je moet weten

Er is al sprake van een iPhone 5, zeker, maar wat dringender is hoeveel speling er overblijft in de smartphone markt. Terwijl de winsten uit bestaande iPhone-gebruikers die elke paar jaar (en Android-gebruikers die overstappen) upgraden worden niet verdisconteerd, de echte actie is in het verre oorden waar de functie telefoons nog steeds heersen, en waar de smartphone fabrikanten hebben nog niet gemaakt bekeerlingen. Het zijn die gevechten die Apple nodig heeft en is klaar om te winnen, en waar de dynamiek kan worden voortgezet.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

De brutomarge kwam uit op maar liefst 47,4 procent. Dat is in tegenstelling tot de reeds-formidabele 41,4 procent in het kwartaal een jaar geleden; De internationale verkopen vertegenwoordigden 64 procent van de omzet in het afgelopen kwartaal; 3Q12 vooruitzichten:.. 34000000000 $ aan inkomsten, de verwaterde winst per aandeel van $ 8,68.

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Apple blijft een enorm sterk bedrijf, financieel, en is nog steeds de vruchten te plukken van de populaire iPhone 4S als het rolt over de hele wereld – waaronder China;. De iPad geplaatst grote winsten, maar het kan zijn gehinderd een beetje bij de release op 16 maart, die niet gaf zo veel tijd om grip te krijgen;. Macs zijn bedrijf gestaag in afwachting van een Pro refresh;. de iPod blijft eroderen als de iPhone zijn plaatsvindt.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal