Amazon tot 5.000 magazijnmedewerkers huren

Amazon, ‘s werelds grootste retailer Web, zei vanochtend dat het meer dan 5.000 full-time banen in 17 Amerikaanse magazijnen zal toevoegen aan de toenemende vraag naar zijn producten te voldoen.

Die locaties zijn in Breinigsville, Pennsylvania; Middletown, Delaware, Chattanooga en Murfreesboro, Tennessee, Charleston en Spartanburg, South Carolina, Patterson, San Bernardino en Tracy, Californië, Chester, Virginia, Phoenix, Arizona, Coppell, San Antonio en Haslet, Texas ; Hebron, Kentucky, en Indianapolis en Jeffersonville, Indiana.

Het bedrijf heeft al meer dan 20.000 medewerkers, verspreid over drie dozijn US “vervulling centra ‘, zoals het hen noemt. Zij is van plan om te openen nog vijf faciliteiten dit jaar, vorig jaar, opende 20.

Terwijl het bedrijf omlijst het nieuws op het gebied van het scheppen van banen, het interessante invalshoek om dit alles is een voortdurende focus op Amazon nu handtekeningen strategie:; Naar de hel met de winst van vandaag, laten we, de concurrentie te vernietigen en hark in later.

Dat is waarom, zoals Bloomberg Danielle Kucera wijst erop, Amazon’s warehouse kosten meer dan verdubbeld in de afgelopen drie jaar. Het bedrijf probeert om de nakoming centra dichter bij de consument te zetten, maar waardeert snellere levertijden en lagere transportkosten over de kosten van de bouw en de personeelsbezetting extra faciliteiten.

Een andere belangrijke bestuurder: het breder netwerk maakt Amazon Prime-leden, die $ 79 per jaar te betalen voor onbeperkt tweedaagse scheepvaart beter te kunnen bedienen.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle