Amazon AWS verlaagt prijzen weer; M3 gevallen uitrollen wereldwijd

Bij het maken van Amazon Web Service (AWS) krachtiger en goedkoper, de detailhandel draaide cloud reus zei in een blog post vanochtend dat zij de on-demand prijsstelling voor EC2 instances heeft verlaagd met gemiddeld 10-20 procent.

Amazon zegt dat de on-demand prijzen voor EC2 instances in de M1, M2, M3 en C1 families zijn verlaagd met ingang van vandaag, en de prijzen voor de overdracht van gegevens tussen AWS regio’s is ook verminderd.

Het bedrijf zei ook dat de M3 familie van EC2 gevallen nu beschikbaar zal zijn in Noord-Californië, Oregon, de AWS GovCloud (Amerikaans), Ierland, Singapore, Tokio en Sydney regio’s. Er worden inspanningen gedaan om M3 gevallen naar de regio Brazilië te brengen in de komende weken.

M3 werd voor het eerst aangekondigd in oktober vorig jaar, maar was alleen beschikbaar in de regio Noord-Virginia. De tweede generatie M3 gevallen bekend als Second Generation Standard Instances-functie tot 50 procent hogere absolute prestaties van de processor, draait op 64-bit servers, en zijn geoptimaliseerd voor Web serveren en media codering toepassingen, om er maar een paar te noemen.

Dit is de vijfentwintigste keer dat Amazon de prijs heeft verlaagd, omdat het eerst haar cloud-diensten in 2006 gelanceerd.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle